SUMANT ESFORÇOS PER COMPARTIR ÈXITS

Som una agrupació de corredories d’assegurances que aposta per la innovació i la diferenciació per augmentar la nostra eficiència i competitivitat.

QUè ES ESPANOR

Grupo Espanor és una Agrupació d’interès Econòmic de Corredors d’Assegurances. Disposem d’una xarxa de corredories amb àmplia cobertura nacional, unides pel ferm compromís d’aportar valor a nivell col·lectiu i individual.

Llegir més

QUè fem

Unim esforços i treballem de manera coordinada per tal de que cadascun dels nostres membres es beneficií d’una sèrie de serveis i eines que els permetin augmentar la seva competitivitat i eficiència al mercat assegurador.

Llegir més

avantatges i beneficiS

Espanor ofereix una àmplia gamma de serveis i avantatges als seus socis, entre els que destaquen: acords específics amb asseguradores de primer nivell, una central de compres, cartera de productes exclusius i una plataforma d’e-Commerce.

Llegir més

PARLEM

Si vols formar part d’una organització en creixement constant, amb perspectiva de futur i que aposta per la innovació, som la teva alternativa.

TREBALLEM JUNTS

A Espanor, cadascun dels nostres socis és un element clau en la consecució dels nostres objectius comuns. Si vols formar part del nostre equip, no dubtis a consultar-nos.

Contacta amb nosaltres   Coneix-nos

SOCIS

ESPANOR NOTICIAS

13 Nov

09 Dec

17 Dec