SUMANT ESFORÇOS PER COMPARTIR ÈXITS

Som una agrupació de corredories d’assegurances que aposta per la innovació i la diferenciació per augmentar la nostra eficiència i competitivitat.

QUè ES ESPANOR

Grupo Espanor és una Agrupació d’interès Econòmic de Corredors d’Assegurances. Disposem d’una xarxa de corredories amb àmplia cobertura nacional, unides pel ferm compromís d’aportar valor a nivell col·lectiu i individual.

Llegir més

QUè fem

Unim esforços i treballem de manera coordinada per tal de que cadascun dels nostres membres es beneficií d’una sèrie de serveis i eines que els permetin augmentar la seva competitivitat i eficiència al mercat assegurador.

Llegir més

avantatges i beneficiS

Espanor ofereix una àmplia gamma de serveis i avantatges als seus socis, entre els que destaquen: acords específics amb asseguradores de primer nivell, una central de compres, cartera de productes exclusius i una plataforma d’e-Commerce.

Llegir més

PARLEM

Si vols formar part d’una organització en creixement constant, amb perspectiva de futur i que aposta per la innovació, som la teva alternativa.

TREBALLEM JUNTS

A Espanor, cadascun dels nostres socis és un element clau en la consecució dels nostres objectius comuns. Si vols formar part del nostre equip, no dubtis a consultar-nos.

Contacta amb nosaltres   Coneix-nos

SOCIS

ESPANOR NOTICIAS

27 Oct

MDS ENTRA EN FILHET-ALLARD ESPAÑA Y NACE LA CORREDURÍA FILHET-ALLARD MDS

Los dos grupos Europeos han establecido una asociación estratégica con el objetivo de reforzar su presencia en España. En este ámbito, el negocio de MDS en España, se ha integrado en la nueva Filhet-Allard MDS contribuyendo al refuerzo de la operación ya existente. Filhet-Allard MDS continuará actuando en las áreas de mediación, consultoría y gestión de riesgos, pudiendo dar servicio a clientes en todo el mundo y teniendo como principal foco los cliente empresariales.